Kansalaistoimintaryhmän syyskausi alkaa 31.8.

Työssäkäyvien köyhyys ja koulutuksen tasa-arvo ovat EAPN-Finin Kansalaistoimintaryhmän syksyn aiheita. Ryhmä kokoontuu syksyn ensimmäiseen tapaamiseen SOSTEen perjantaina 31.8. kello 13–16. Osoite on Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki, 6. kerros.

Europarlamentaarikko MEP Merja Kyllönen jatkaa viimesyksyisen PeP, People experiencing Poverty -teeman Työssäkäyvien köyhyyden käsittelyä maanantaina 17.9. kello 13–15 HeTyssä, Helsingin työkanavassa pidettävässä tilaisuudessa. Osoite on Katajanokanlaituri 4, 00160 Helsinki, K6, 2. krs.

Köyhyyttä kokeneiden ihmisten 17. Euroopan PeP-tapaaminen on Brysselissä 7.–8.11. Sen teemana on koulutukseen pääsy, Access to Education. Kansalaistoimintaryhmä pohjustaa aihetta syksyn aikana. Brysseliin lähtee nelihenkinen delegaatio PeP-koordinaattori Mikko Siltasen johdolla.

Kunnioittavasti köyhyydestä -journalismipalkintoraati aloittaa työnsä 10.9. Tunnustuksen saajaehdokkaita voi lähettää 2.11. saakka osoitteeseen eapn(at)soste.fi

Kansalaistoimintaryhmä on avoin köyhyyttä kokeneille ja köyhyyteen vaikuttamisesta kiinnostuneille. Sen toiminnasta antaa lisätietoja koordinaattori Jouni Kylmälä kylmala.jouni(at)gmail.com.