Tule raatiin valitsemaan Kunnioittavasti köyhyydestä -tunnustuksen saajat!

EAPN-Fin jakaa marraskuussa jo kolmatta kertaa Kunnioittavasti köyhyydestä -tunnustuksen toimittajille. Sen saajat päättää köyhyyttä kokeneista ihmisistä koostuva raati. Nyt voi hakea mukaan raatiin!

Tunnustus annetaan jutuista ja ohjelmista, joissa lähestytään kunnioittavasti köyhyyttä kokeneita ihmisiä ja analysoidaan laajasti köyhyyden taloudellisia ja sosiaalisia syitä. Tunnustuksella köyhyyttä kokeneet ihmiset tuovat esiin näkemyksensä siitä, miten media kuvaa heidän todellisuuttaan. Sillä tuodaan myös esille tahoja, jotka tekevät köyhyydestä laadukasta journalismia.

EAPN-Fin kokoaa nyt raatia, joka valitsee tunnustuksen saajat. Sen jäseniltä oletetaan omakohtaisia kokemuksia köyhyydestä ja osallistumista raadin tapaamisiin.

Neljä tilaisuutta ja kotitöitä

Raati kokoontuu kolme kertaa syksyn 2018 aikana. Tapaamisten päivämäärät ovat: maanantai 10.9.2018, maanantai 5.11.2018 ja keskiviikko 21.11.2018. Tapaamiset pidetään kello 1316. Ennen jokaista tapaamista tarjotaan lounas.

Raati kokoontuu Helsingin keskustassa SOSTEn tiloissa Yliopistonkatu 5, 6. kerros. Raatilaisten matkakulut korvataan.

Tunnustuksen jakotilaisuus on iltapäivällä maanantaina 26.11.2018.

Tapaamisten välissä raadin jäsenet tutustuvat kilpailuun ilmoitettuun materiaaliin kotityönä.

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja lähetä pikaisesti viesti osoitteeseen eapn(at)soste.fi

Lisätietoa antavat EAPN-Finin sihteeri Erja Saarinen erja.saarinen(at)soste.fi, p. 050 433 4202 ja Matti Cantell matti.cantell(at)setlementti.fi, 050 594 5276.

Lue lisää tunnustuksesta