EAPN-Finin jäsenten joulukeräyksillä apua muun muassa vähävaraisille lapsiperheille

Monet EAPN-Fin verkoston jäsenjärjestöt keräävät joulun aikaan lahjoituksia vaikeissa tilanteissa oleville ihmisille. Auttaa voi monen järjestön kautta, muun muassa vähävaraisia lapsiperheitä ja asunnottomia tai vaikkapa tukea mielenterveystyötä.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Suomen Punainen Risti ja Yle keräävät yhdessä Hyvä Mieli -joulukeräyksellä rahaa kotimaan vähävaraisille lapsiperheille. Myös Pelastakaa Lasten kautta voi tukea köyhiä lapsiperheitä.

MIELI ry ja Mielenterveyden keskusliitto keräävät varoja mielenterveystyöhön, MIELI ry etenkin lapsia ja nuoria auttavaan työhön.

Vailla vakinaista asuntoa Vva ry:n joulukeräyksellä kerätään rahaa asunnottomien auttamiseksi. Suomen Caritaksen adventtikeräyksen tuotot käytetään niin ulkomailla kuin kotimaassa tehtävään työhön.

Suomen Setlementtiliitolla on Palanen elämää -hyvien tekojen verkkokauppa, josta voi lahjoittaa erilaisen, hyvää tekevän lahjan, esimerkiksi harrastuksen lapselle.

EAPN-Finin jäsenjärjestöjen joulukeräyksiä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Suomen Punaisen Ristin ja Ylen Hyvä joulumieli -keräys kotimaan vähävaraisille lapsiperheille
Mielenterveyden keskusliiton Lahjoita mielenterveystyöhön -joulukeräys
MIELI ry:n joulukeräys lasten ja nuorten mielenterveystyöhön
Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräys kotimaan vähävaraisten perheiden lapsille
Suomen Caritas ry:n adventtikeräys 2019
Suomen Setlementtiliiton Palanen elämää – hyvien tekojen verkkokauppa
Vailla vakinaista asuntoa, Vva ry:n Talveksi lämpimään -joulukeräys yrityksille