EAPN-Finin työryhmät kokoontuvat syyskuussa

Kansalaistoimintaryhmä kokoontuu 4.9., Terveys ja köyhyys -työryhmä seuraavan kerran 7.9. ja Lapsiperheköyhyys -työryhmä 24.9. Verkoston hallituksen seuraava kokous on 26. elokuuta.

EAPN-Finin kaikille kiinnostuneille avoimet työryhmät kokoontuvat taas kesän jälkeen syyskuussa. Korona-tilanteen mukaan tapaamisia pidetään joko fyysisinä tapaamisina tai verkossa.

Kansalaistoimintaryhmä kokoontuu kesän jälkeen ensimmäistä kertaa perjantaina 4. syyskuuta SOSTEssa osoitteessa Yliopistokatu 5 kello 12 alkaen.

EAPN-Finin Terveys- ja köyhyys -työryhmän seuraava kokous pidetään maanantaina 7. syyskuuta 2020 kello 12.00 – 14.00. Paikka on vielä avoin.

Lapsiperheköyhyys -työryhmä kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 24. syyskuuta kello 14.30 – 16 koronatilanteen mukaan joko Mannerheimin Lastensuojeluliitossa osoitteessa Toinen linja 17 tai sitten tapaaminen pidetään Teams-palaverina.

Verkoston hallituksen seuraava kokous on keskiviikkona 26. elokuuta. Hallituksella on valmistelussa muun muassa verkoston uusi strategia ja sosiaaliturvan uudistamiseen vaikuttaminen.