Nainen katselee muistikirjaa kynä kädessä.

Työssäkäyvien köyhyyttä käsitellään seminaarissa 23.11.2023

Työssäkäyvät köyhät -seminaarissa tarkastellaan monipuolisesti yhä kasvavaa ongelmaa: työssäkäynti ei enää takaa kaikille kohtuullista elämää. Seminaari järjestetään torstaina 23. marraskuuta kello 12–16. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Siihen pitää ilmoittautua.

Työssä käynnistä huolimatta ihminen voi olla köyhä eikä hänellä ole mahdollisuutta tasapuolisesti osallistua yhteiskunnan toimintoihin. Onko tämä ongelma ratkaistavissa? Asiaa käsittelevät sekä kokemusasiantuntijat että tutkijat. Tavoitteena on myös löytää ehdotuksia työssäkäyvien aseman parantamiseksi.

Seminaarin järjestää Suomen sosiaalioikeudellinen seura ry yhteistyössä Palvelualojen ammattiliiton PAMin ja Posti- ja logistiikka-alan unionin PAUn kanssa. Seminaari pidetään Helsingin Hakaniemessä, Hakaniemi-salissa, osoitteessa John Stenbergin ranta 6.

Suomen sosiaalioikeudellinen seura on EAPN-Fin-verkoston jäsen. Seminaarissa puhuu EAPN-Finin Kansalaistoimintaryhmän koordinaattori Katja Rantala-Airola.

Jokaisen tulisi saada työstään riittävä palkka elämiseen – on järjestäjien motto.

Seminaari on ilmainen ja avoin kaikille. Siihen pyritään järjestämään myös etäosallistumismahdollisuus.

Ilmoittautumiset Suomen sosiaalioikeudellisen seuran puheenjohtajalle Yrjö Mattilalle viimeistään 20.11.2023:
yrjo.mattila(at)helsinki.fi. Kerro ilmoittautuessasi, haluatko osallistua etänä.

Sosiaalioikeudellinen seura Työssä käyvät koyhät -seminaariohjelma 231123