15.7. Erilainen Mingle Porin SuomiAreenassa

Eri-ikäiset ihmiset; työnhakijat, päättäjät, järjestöväki, mielenterveyskuntoutujat, yrityselämän edustajat ja monet muut kohtaavat Erilaisessa Miglessä. He jakavat näkemyksiä tulevaisuudesta. Mingle järjestetään Keski-Porin kirkossa 15.7. EAPN-Fin on mukana.

Yksi SuomiAreenan keskeisimmistä anneista ovat erilaiset kohtaamiset. Mutta tapaavatko kävijät suurimmaksi osaksi jo valmiiksi samoissa piireissä liikkuvia henkilöitä?

SuomiAreenassa on mahdollista minglailla myös eri tavalla. Erilaisessa Minglessä kohtaavat eri-ikäiset ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. Tänä vuonna he jakavat näkemyksiä tulevaisuudesta, sen tuomine haasteineen ja mahdollisuuksineen.

Tilaisuuden avaa arkkipiispa Tapio Luoma. Lisäksi kuullaan musiikkia ja kokemuspuheenvuoroja esimerkiksi työnhakijoilta ja mielenterveyskuntoutujilta. Ennen muuta keskustellaan, tutustutaan ja nautitaan hävikkiruoasta tehtyjä tarjoiluja.

Menossa ovat mukana:
Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry-TATSI, Suomen evankelis-luterilainen kirkko, SOSTE, Sininauhaliitto, Mielenterveyden keskusliitto, Keski-Uudenmaan yhdistysverkosto, VATES -säätiö, EAPN-FIN köyhyyden vastainen verkosto, Klubitalo Sarastus, Porin Mielenterveysyhdistys Hyvis ry ja Porin yhteinen keittiö.

Lue lisää
Erilainen Mingle SuomiAreenassa