Piirrettyjä ihmishahmoja seisomassa ympyrässä.

EAPN-Fin-verkoston avoimet työryhmät kokoontuvat

EAPN-Finilla on kolme työryhmää, jotka ovat avoimia kaikille niiden teemoista kiinnostuneille. Kaikki työryhmät saivat vuodenvaihteessa uudet puheenjohtajat.

Terveys ja köyhyys -työryhmä koolla Teamsissa

EAPN-Finin Terveys- ja köyhyys -työryhmä kokoontuu Teamsissä maanantaina 25.4. klo 10-12. Kokouksessa aiheena on mm. Köyhyysvahdin 2022 tietojen päivittäminen.

Työryhmän järjestöjen edustajat sekä kaikki terveyden ja köyhyyden kysymyksistä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan kokoukseen. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Työryhmän puheenjohtaja on Sari Niemisen Kirkkohallituksesta. Sari toimii sihteerinä Kirkon diakoniarahastossa ja on EAPN-Finin hallituksen uusi jäsen.

Kansalaistoimintaryhmällä live-tapaaminen Oodissa

Kansalaistoimintaryhmä tapaa Kansalliskirjasto Oodissa, ryhmätila 4, keskiviikkona 4.5.2022 kello 9.00–11.30. Köyhyyttä kokeneista ihmisistä koostuva ryhmä on verkoston toiminnan perusta. Se mahdollistaa köyhyyttä kokeneiden äänen kuulumisen kaikessa verkoston vaikuttamistyössä.

Ryhmän uutena koordinaattorina on vuoden vaihteessa aloittanut Aino Rukkila A-klinikkasäätiöstä. Aino on EAPN-Finin hallituksen jäsen. Hän on työskennellyt pitkään matalan kynnyksen palveluissa, tällä erää OSIS-hankkeessa.

Lapsiperheköyhyys-työryhmä on kokoontunut kerran. Seuraavat tapaamispäivät tulevat EAPN-Finin verkkosivuille. Ryhmän puheenjohtajana on vuoden vaihteessa aloittanut Aino Sarkia. Aino on lapsiperheköyhyyden asiantuntija ja väitöskirjatutkija. Hän on EAPN-Finin hallituksen uusi jäsen.