Ihmisiä istuu kuuntelemassa kokoustilassa.

EAPN-Finin yleiskokous pidetään 9. marraskuuta 2021

EAPN-Fin verkoston toimintapolitiikasta päättää yleiskokous. Se valitsee myös verkoston puheenjohtajat ja hallituksen. Kokous pidetään tiistaina 9.11.2021 kello 10-12. Kokouksen aluksi Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Anne Kouvonen puhuu aiheesta Digitaaliset julkispalvelut: toteutuuko yhdenvertaisuus? Hän vetää DigiIn-hankkeessa työpakettia, joka keskittyy digitalisaation haasteisiin monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Hankkeen tavoitteena on uudistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukulttuuria ja saada parempia sähköisiä palveluja kaikille.

Yleiskokoukseen voi osallistua joko etänä tai paikan päällä SOSTEn toimistolla Helsingissä osoitteessa Yliopistonkatu 5, 6. kerros. Paikan päälle sopivien osallistujien määrästä päätetään marraskuussa voimassa olevien rajoitusten mukaan. Kaikille kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään myös etäosallistumislinkki lähempänä kokouksen ajankohtaa.

Yleiskokous päättää verkoston ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Se vahvistaa tilinpäätöksen ja viime vuoden toimintakertomuksen sekä valitsee hallituksen: puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja 8-12 jäsentä. Ehdokkaita voivat esittää verkoston jäsenet.

Ilmoittaudu yleiskokoukseen tästä 3.11.2021 mennessä.