Kokoushuoneessa EAPN-Fin-verkoston yleiskokousosallistujia vuonna 2019

EAPN-Finin yleiskokous verkkokokouksena 24.11.2020

EAPN-Finin yleiskokous järjestetään tiistaina 24.11.2020 kello 11-13 Zoom-verkkoalustalla. Kokous päättää verkoston toimintapolitiikasta, käsittelyssä on muun muassa verkoston strategia vuosille 2021-23.

EAPN-Finin sääntöjen mukaan yleiskokouksessa käsitellään edellisvuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä tulevan vuoden budjetti ja toimintasuunnitelma sekä valitaan hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Kokouksessa puheoikeus ja äänivalta on verkoston jäsenten valtuuttamilla edustajilla, mutta muuten kokous on avoin kaikille köyhyyden vastaisesta työstä kiinnostuneille. Kokouksen alkuun tulee alustus ajankohtaisesta aiheesta. Puhuja varmistuu myöhemmin.

Zoom-kokousta varten osallistuja ei tarvitse erillistä ohjelmaa

Kokous järjestetään Zoom-verkkokokoustyökalulla. Se toimii nettiselaimen kautta, mitään erillistä ohjelmaa ei tarvitse asentaa. Nettiselaimena pitää käyttää joko Firefoxia tai Google Chromea, Internet Explorerilla kokoustyökalu ei toimi.

Kokoukseen pitää ilmoittautua. Ilmoittautumisen vahvistusviestissä on osallistumislinkki kokoukseen. Se lähetetään ilmoittautuneille uudestaan vielä kokousaamuna, tiistaina 24.11.

Ilmoittaudu EAPN-Finin yleiskokoukseen 24.11.2020