Seteleitä ja kolikoita

Köyhyystilanteesta keskustellaan EAPN-Finin teemakahveilla 13.6.2023

Miltä köyhyystilanne näyttää, kun elinkustannukset ovat nousseet jo pitempään? Velkaantuneita ihmisiä tukevassa Takuusäätiössä tilanne nähdään konkreettisesti. EAPN-Finin kevätkauden viimeisillä teemakahveilla tiistaina 13. kesäkuuta kello 12-13.30 perehdytään köyhyystilanteeseen Takuusäätiön johtajan Minna Markkasen johdattelemana.

Tilaisuudessa keskustellaan paitsi nykytilanteesta, myös mahdollisesti jo valmistuneen uuden hallitusohjelman vaikutuksista: mitä tapahtuu, jos etuuksiin, kuten asumistukeen ja työttömyysturvaan, tulee suunniteltuja leikkauksia.

Tilaisuuteen pitää ilmoittautua. Osallistua voi SOSTEn toimistolla Helsingissä tai etäyhteydellä. Paikan päällä osallistujille on kahvitarjoilu jo kello 11.30. Etäosallistujille lähetetään osallistumislinkki maanantaina 12.6.2023.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

EAPN-Fin julkaisee vuosittain Köyhyysvahti-raportin Suomen köyhyystilanteesta. Siihen kootaan tutkimus- ja tilastotiedon lisäksi köyhyyttä kokeneiden ja järjestöjen näkemyksiä tilanteesta. Tilaisuudessa voi tuoda näitä näkemyksiä esiin.